Våra tjänster

Högtrycksteknik

Att ha bra koll på högtrycksutrustningen är mycket viktigt i flera aspekter t.ex. att den är hel och funktionsduglig när man väl skall använda den men även ur ett säkerhetsperspektiv då höga tryck kan medföra allvarliga skador om utrustningen är undermålig och/eller dåligt underhållen.
Därför är det viktigt att en certifierad tekniker går igenom både maskinen och dess kringutrustning men även utbildar i hur man skall sköta och använda ett högtrycksaggregat och dess tillhörande skyddsutrustningar.

Vi är en komplett leverantör för installation, försäljning, projektering, service och reparation av de flesta idag förekommande högtrycksaggregaten.
Ett starkt samarbete med de stora leverantörerna ser vi som en självklarhet för att kunna leverera det bästa lösningarna till det mest kostnadseffektiva sättet.

Vi är auktoriserad återförsäljare & serviceverkstad för INTERPUMP , KRÄNZLE, RENO samt DYNAJET högtrycksaggregat med arbetstryck allt ifrån 70 bar till 3 000 bar.
Som återförsäljare & serviceverkstad av dessa högtrycksaggregat, stationära som mobila, så lagerför vi de flesta reservdelarna för att kunna ge kunden en snabb hantering och en proffisionell reparation av maskinen.

Vi reparerar och servar givetvis även andra förekommande fabrikat såsom NILFISK-ALTO, KÄRCHER. SPECK, CAT-PUMP, DIBO mfl.


 

 

 

Vi projekterar, installerar och servar tvätthallar, gördetsjälv-anläggningar mfl. 
Vi installerar nya tvättsystem och kompletterar befintliga hallar med skensystem, takbommar, spolbågar osv. 
Vi arbetar med olika lösningar som färdiga koncept och/eller helt kundanpassade speciallösningar.

 

Vi monterar i allehanda byggmaterial såsom betong, hålsten, tegelvägg, plåtbeskodda väggar, aluminiumelementväggar, gelcoatväggar mfl.


Vi tillhandahåller allehanda tillbehör till högtryck såsom olika spolrör, böjbara spollansar, slangvindor både lackerade och rostfria med eller utan bromssystem, rotojetmunstycken, skumpåläggare,skyddskläder och mycket mer.

Välkommen att kontakta oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp just du behöver.

Kränzle Högtryckstvättar

Interpump Högtryckspumpar

dynajet högtrycksaggregat

Spoltillbehör

Vi tillhandahåller det mesta förekommande spoltillbehören såsom t.ex. spolmunstycken, spolhandtag, spolslang < ½tum m.m.

Reservdelar

Vi lagerför de flesta reservdelarna till Interpump, Reno, Kränzle och Dynajet,
Övriga märken tas hem på beställning.

Högtryckstillbehör

Vi hämtar hägtryckstillbehör från de stora leverantörerna.
Allt från munstycken till tryckavlastade handtag och böjbara spollansar.